Uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen käyttöönotto alkoi huhtikuun alkupuolella ja muuton on määrä kestää toukokuun alkuun asti. Muuton aikana moni tuttu palvelu pääsee uusiin tiloihin.

Muutosta ei pääasiassa aiheudu keskeytyksiä yksiköiden toimintaan, mutta muuton ajalle on annettu vähemmän ajanvarauksia. Osan aikaa toimintoja voi olla vanhassa ja uudessa toimipaikassa. Yksiköt tiedottavat asiakkaitaan oikeasta vastaanottopaikasta.

Yksiköiden puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen katuosoite on Pihlajavedentie 4.

Uudet tilat ovat edelleen käyttöönottovaiheessa. Opastusta parannetaan tulevien viikkojen aikana ja saamme käyttöön mm. infotelevisiot sekä kulkua helpottavat ovipuhelimet. Myös ulkopuolelle on tulossa opasteita liikenteenohjaukseen liittyen. Rakennuksessa liikkuu vielä rakentajia ja asentajia sekä tiloja viimeistelemässä. Ulko- ja pysäköintialueen viimeistelytyöt jatkuvat toukokuun ajan.

 

VIIKOLLA 18 TEHDÄÄN VIIMEISET MUUTOT

 

Viimeiset muutot uuteen sosiaali- ja terveyskeskukseen tehdään viikolla 18. Laboratorion näytteenotto aloittaa toimintansa 0-kerroksessa maanantaina 2.5.2022. Lääkäri- ja hoitajavastaanotot siirtyvät uusien tilojen 1. kerrokseen keskiviikkona 4.5.2022.

– Kyllä täällä muuttoa tehdään ja toiminta aloitetaan uusissa tiloissa ke 4.5. Ensimmäiset asiakkaat saapuvat noin puolen päivän aikaan. Ihan täydellä teholla ei heti aloiteta, mutta haavat ja toimenpiteet hoidetaan sekä ns. puolikiireelliset asiakkaat, vastaanottotoiminnan osastonhoitaja Päivi Laitinen Sosterista sanoo.

Tämän jälkeen viimeisenä uusiin tiloihin 00-kerrokseen muuttaa toimintakyky-yksikkö, johon kuuluvat fysioterapia ja kuntoutus, fysiatrian poliklinikka sekä jalkaterapia.

 

SEURAA MUUTTOA ERI KANAVISTA

Sosterin verkkosivuille on tehty uudisrakennukseen liittyen oma sivunsa, jonne on koottu tietoa uudesta sosiaali- ja terveyskeskuksesta. Sivulta löydät esimerkiksi tarkemman muuttoaikataulun sekä tiedon, mitkä osastot ovat jo muuttaneet. Sivulta löytyy lisäksi alueen kartta sekä tietoa uusista pysäköinti- ja liikennejärjestelyistä sekä sisäänkäynneistä.

Sivuun pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa: https://www.sosteri.fi/uusi-sosiaali-ja-terveyskeskus/

Muuttoa voit seurata lisäksi Sosterin somekanavista Facebookissa ja Instagramissa.