Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat

Kuntrarekry.fi
Liity Savon suurimpaan orkesteriin!

Tervetuloa turneelle sote- tai pelastusalan osaaja! Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa työpaikkoja monenlaisten eri instrumenttien taitajille. Jokaista tarvitaan, jotta soitto soi niin kuin sen kuuluu.

Eloisa työnantajana

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä 7800 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista.

Avoimet työpaikat ja sijaisuudet

Tarjoamme sosiaali-, terveydenhuollon ja pelastusalan ammattilaisille työyhteisön osaavien ja innostuneiden tekijöiden parissa. Voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä koko Etelä-Savon hyvinvointialueella.

Rekrytointiyksikkö
Oletpa kokenut konkari tai alasta kiinnostunut huipputyyppi, yksikkömme palvelee sinua kaikissa rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Kysy …

Aiheeseen liittyvää

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.