Neuvolassa on lasten sekä aikuisten terveystarkastukset ja vastaanotot palanneet entisiin, suositustenmukaisiin aikatauluihin. Myös kotikäyntejä ovat perhetyöntekijät ja neuvoloiden terveydenhoitajat tehneet toukokuun puolivälistä alkaen entiseen tapaan. Neuvolaan on turvallista tulla, joten toivomme asiakkaidemme varaavan neuvola-aikoja normaaliin tapaan. Erityisesti niiden asiakkaiden, joiden aika jouduttiin korona-tilanteen vuoksi maaliskuussa perumaan, toivotaan varaavan uuden vastaanottoajan.

Huomioithan, että saavut käynnille terveenä ja ennalta sovitusti.  Jos sairastut, olet saapunut 14 vuorokauden sisällä ulkomailta tai olet altistunut koronavirukselle, käynti tulee siirtää puhelimitse. Neuvoloiden keskitetyn ajanvarauksen puhelin on 015- 5277187. Toivomme, että raskaana oleva asiakas tulee vastaanotolle yksin, ellei kyseessä ole isyyden/ äitiydentunnustamiskäynti ja lapsella on mukanaan vain yksi vanhempi. Ryhmiä emme käynnistä ennen syksyä.

Näillä toimenpiteillä pyrimme hillitsemään koronaepidemiaa. Neuvolaan saa aina ottaa herkästi yhteyttä, jos eteen tulee mieltä askarruttavia asioita.

Neuvoloiden henkilökunta toivottaa kaikille hyvää kesää!