KUVA: Sosterin osastonhoitaja Mia Luukkainen kertoo, että uudistuksen vuoksi ei tarvitse pelätä, ettei soitto tulisi perille. Vanhoista puhelinnumeroista soitot ohjautuvat automaattisesti uuteen numeroon.

Sosterin Savonlinnan terveysasemien puhelinpalvelu uudistuu 1.2.2019 alkaen. Helmikuusta eteenpäin käytössä on vain yksi numero 015 527 7112. Numero palvelee Savonlinnan, Punkaharjun, Kerimäen ja Savonrannan asiakkaita kello 8.00-15.30.

Puhelinpalvelun muutos ei tuo asiakkaille mitään muita muutoksia, kuin numeron vaihtumisen.

– Muutos helpottaa asiakkaan yhteydenottoa terveysasemalle, kun useiden numeroiden sijaan käytössä on vain yksi numero. Keskitetyllä puhelinpalvelulla saamme myös vapautettua hoitajat hoitotyöhön sekä Sosterin oman puhelinneuvonnan säilytettyä myös pienillä terveysasemilla, Sosterin osastonhoitaja Mia Luukkainen sanoo.

Asiakkaiden kannalta mukava asia on, että puhelinpalvelun keskittäminen antaa myös mahdollisuuden pidentää puhelinpalvelun aukioloaikaa Savonrannalla ja Punkaharjulla.

Enonkosken terveysasemalla säilyy edelleen oma palvelunumero 015 527 7169. Numero vastaa arkisin kello 8-11. Kello 11 jälkeen puhelut ohjautuvat Savonlinnan keskitettyyn puhelinpalveluun.

– Terveysasemien puhelinpalveluun voi soittaa, kun tarvitsee esimerkiksi ajan terveysasemalle, reseptin uusinnan tai haluaa tiedustella omia terveystietoja, Luukkainen kertoo.

Yhteydenoton turvaamiseksi muutosvaiheessa terveysasemien vanhat numerot ohjautuvat automaattisesti uuteen puhelinpalveluun. Näin ei huolta, että soitto ei tulisi perille.

Lisätietoja

Mia Luukkainen, osastonhoitaja, Sosteri, p. 044 417 2747