Sosterin eli Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän sähköpostisoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@sosteri.fi keskiviikkona 6.9.2017. Ulkoinen verkkosivu löytyy jatkossa osoitteesta www.sosteri.fi. Myös sairaanhoitopiirin virallisen sähköpostin, eli kirjaamon sähköposti on huomisesta alkaen @sosteri.fi -päätteinen.

Sähköpostiosoitteiden muuttumisesta huolimatta vanhalla @isshp.fi -päätteellä lähetetyt viestit ohjautuvat perille.

– Muutos on osa Sosteri brändin vahvistamista. Jatkossa Sosteri on käytössä yhtenäisesti kaikissa sähköisissä kanavissamme, somekanavat mukaan lukien, viestintäpäällikkö Suvi Sikstus Sosterista sanoo.
Huomisesta keskiviikosta alkaen myös ulkoiset verkkosivut löytyvät osoitteesta www.sosteri.fi. Vanha verkkosivuosoite www.isshp.fi kuitenkin säilyy toissijaisena osoitteena, ja ohjautuu sivulle www.sosteri.fi.

– Muutos selkiyttää asiakasviestintäämme. Aiemmin sairaanhoitopiiristä on puhuttu sekä lyhenteellä ISSHP että lempinimellä Sosteri. Jatkossa meillä on vain yksi brändi, Sosteri, Sikstus lisää.

Sairaanhoitopiirin virallinen nimi ei muutu, vaan se on jatkossakin Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Sosteri – Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja 44 000 asukkaan väestölle. Jäsenkuntamme ovat Enonkoski, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava. Ympäristöterveydenhuollon alueemme kattaa myös Juvan ja Puumalan kunnat. Sosterissa työskentelee noin 1600 eri alojen ammattilaista visiolla jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.
Lisätietoja

Suvi Sikstus, viestintäpäällikkö, Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, p. 044 417 3328