Itä-Savon sairaanhoitopiirin Sosterin hallitus käsitteli kokouksessaan selvityksen kuntayhtymän lomapalkkavelan tilanteesta ja kehityksestä.

Kokouksen aluksi kuultiin kuntayhtymäjohtaja Saara Tavin tilannekatsaus. Katsauksessa käytiin läpi hyvinvointialueuudistuksen tilannetta ja muut Sosterin ajankohtaiset kuulumiset. Uudisrakennusta otetaan parhaillaan käyttöön ja iso osa toiminnoista onkin jo siirtynyt uusiin tiloihin.

  • Savonlinnan seudun asukkaiden sekä Sosterin henkilöstön puolesta voi olla syystä tyytyväinen, uudet tilat ovat toimivat. Uudisrakennuksesta on saatu runsaasti positiivista palautetta, Saara Tavi toteaa.

HALLITUS KUULI SELVITYKSEN LOMAPALKKAVELASTA

Hallitus kuuli kokouksessaan selvityksen lomapalkkavelan tilanteesta ja merkitsi sen tiedoksi. Lomapalkkavelan pienentäminen on yksi tämän vuoden kehitysohjelman tavoitteista. Se on yksi keinoista, joilla haetaan säästöjä Sosterin talouteen viimeisen toimintavuoden 2022 aikana.

  • Näyttää siltä, että esimiestyön ansiosta lomapalkkavelkaa on saatu alennettua verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen, hallituksen puheenjohtaja Reima Härkönen kertoo.
  • Kannustan esimiehiä ja työntekijöitä edelleen huolehtimaan lomien ajantasaisesta suunnittelusta ja pitämisestä kaikin keinoin – se on jo työhyvinvoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeää näinä haasteellisina aikoina, Härkönen jatkaa.

Kokouksen asialista ja pöytäkirja löytyvät täältä: https://isshp10.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetings&id=1

Lisätiedot:

Reima Härkönen, kuntayhtymähallituksen puheenjohtaja, Sosteri, p. 044 417 4550, reima.harkonen@savonlinna.fi

Saara Tavi, kuntayhtymäjohtaja, Sosteri, p. 044 417 4100, saara.tavi@sosteri.fi