Katso avoimet työpaikkamme Kuntarekrystä

Sosterin avoimena olevia työtehtäviä haetaan Kuntarekryn kautta. Ennen työhakemuksen jättämistä sinun tulee luoda itsellesi käyttäjätunnus ja salasana Kuntarekryyn. Muista säilyttää käyttäjätunnus ja salasana jatkokäyttöä varten. Hakuajan aikana pääset tarvittaessa myös muokkaamaan hakemustasi

Työnhakulomakkeesi säilyy järjestelmässä kuusi kuukautta. Voit käyttää tekemääsi työhakemuspohjaa useissa rekrytoinneissa päivittäen työhakukohtaiset tiedot.

Voit hakea meille sijaiseksi täyttämällä avoimen hakemuksen, jonka perusteella rekrytoija ottaa sinuun yhteyttä. Tee avoin hakemus Kuntarekryyn: sijaishakemus

 


TÖITÄ erikoislääkäreille ja erikoistuville lääkäreille

Savonlinnan keskussairaalassa on viransijaisuuksia tarjolla sekä erikoislääkäreille että erikoistuville lääkäreille, mm.

 • sisätaudit
 • kardiologia
 • kirurgia
 • neurologia
 • anestesia

Ota yhteyttä

Jaana Luukkonen, johtajaylilääkäri, p. 044 417 3620, jaana.luukkonen@sosteri.fi


Lääkäriksi terveyskeskukseen?

Työyhteisö koostuu kokeneista virkalääkäreistä, jotka ovat työskennelleet talossa pitkään. Talossa on hyvä työilmapiiri ja mukavat kollegat. Kaikilla terveysasemillamme on itsenäistä, lääkärin työtä tukevaa hoitajavastaanottoa sekä fysioterapeuttien suoravastaanottoja tuki- ja liikuntaelinpotilaille.

Terveyskeskuksessa toimii aktiivinen koulutusvastuulääkäri ja jokaiselle erikoistujalle on nimetty tutorlääkäri. Panostamme työhyvinvointiin ja jatkuvaan uuden oppimiseen. Toiminnastamme tunnustuksena saimme Medisiinariliitolta nimityksen Vuoden Työpaikka 2016.

Ota yhteyttä

Eija Huttunen, perusterveydenhuollon johtava lääkäri, p. 044 417 3771

Lisätietoja linkistä: Lääkäriksi terveyskeskukseen?


Sosterissa sinua odottaa lämminhenkinen työyhteisö 

Me sosterilaiset tuotamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon, eläinlääkinnän ja ympäristöterveydenhuollon palveluja itäsavolaisille. Jäsenkuntamme ovat Enonkoski, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava. Sosterissa teemme töitä Saimaan ainutlaatuisessa sisäsaaristossa.

Sosteri on manner-Suomen pienin sairaanhoitopiiri, alueen väestö on 40 000 asukasta. Meitä sosterilaisia on noin 1600. Sosterissa on hyvä tunnelma, joka välittyy asiakkaillemme.

Tarjoamme sujuvan pääsyn hoitoon. Tavoitteenamme on, että väestö saa laadukasta hoitoa ja palvelua ilman tarpeetonta viivettä. Hoitoon pääsy on meillä sujuvaa, sillä mielessämme on kirkkaana yhteinen visiomme ”jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin”.

Edelläkävijöitä olemme sote-palveluiden integraatiossa. Perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito yhdistettiin meillä jo Sosterin perustamisvuonna 2007. Tänä päivänä tarjoamme laaja-alaiset palvelut erilaisille asiakkaillemme kaikissa elämänvaiheissa, unohtamatta eläinlääkinnän asiakaskuntaa.

Jatkuva kehittäminen on osa meitä. Toimintamme on vahvasti prosessijohdettua. Tämä tarkoittaa, että kehitämme osaamistamme ja toimintaamme jatkuvasti yhä sujuvampien ja kokonaisvaltaisempien palveluiden tarjoamiseksi asiakkaille.

Sosterissa sinua odottaa 

 • loistava, lämminhenkinen työyhteisö
 • monipuoliset ja joustavat työskentelymahdollisuudet
 • mahdollisuus työsi ja palvelujen kehittämiseen lean-hengessä asiakkaan parhaaksi
 • hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
 • työsuhdeasuntoja rannalla
 • mahdollisuus omaan venepaikkaan Saimaalla keskussairaalan rannassa
 • henkilöstön rantasauna, beach volley- ja tenniskenttä
 • Suutartupa-mökki Savonlinnassa, Ketunpesä-mökki Rukalla
 • ePassi etu liikuntaan ja kulttuuriin

Lisätietoja saat myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä, jossa käyttäjätunnuksemme on @Sosterifi
Lue lisää Savonlinnasta: www.saimaalle.fi


Asunnot

Asunnot


Toimikortti ja RA-piste varmennepalvelut

Toimikortti ja RA-piste varmennepalvelut


Siviilipalvelus

Sosteri tarjoaa siviilipalveluspaikkoja eri työyksiköissä. Avoimet palveluspaikat ilmoitetaan siviilipalvelukeskuksen internet sivuilla www.sivarikeskus.fi. Siviilipalveluspaikkaa hakeva henkilö haastatellaan.  Hakijan valintaan vaikuttaa koulutus, työkokemus ja hänen sopivuutensa avoimeen tehtävään. Siviilipalveluspaikkoja voi kysyä myös suoraan yksiköistä

Yhteystiedot

Sirpa Koiranen, siviilipalveluasioiden vastuuhenkilö, p. 044 417 2889


työelämään tutustuminen Sosterissa

Sosteri tarjoaa työelämään tutustumismahdollisuuksia eli TET -harjoittelujaksoja peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille. Vapaista TET -jaksopaikoista voit tiedustella sähköpostilla osoitteella rekrytointi@sosteri.fi

Muista liittää sähköpostiin mukaan toive tutustumispaikasta, nimesi, puhelinnumerosi, luokka ja koulusi nimi.

Järjestämme myös peruskoulun 8- ja 9- luokan oppilaille alan ammattien esittelytilaisuuksia. Esittelytilaisuuksista voit tiedustella rekrytointiyksikön henkilökunnalta.