Sosterin kuntayhtymävaltuuston puheenjohtaja Ahti Myllys: ”Me ja vieraamme tarvitsemme varmuuden, että saamme riittävän ja osaavan avun tästä läheltä, kun sitä apua tarvitsemme. Kelloon tai viikonpäivään katsomatta.”

Arvoisat kuulijat

Väenpaljoudesta voisi luulla, että täällä Sairaalan edustalla jaettaisiin ilmaisia ämpäreitä. Mutta ei, täällä jaetaan kansalaisten yhteistä toivetta demokratian toimivuudesta ja palvelujen turvaamisesta.
On hienoa huomata, kuinka alueen asukkaat ovat tukemassa meidän, tehtäviimme valittujen päättäjien tekemiä ratkaisuja. Ratkaisuja, joilla onnistuessaan turvataan seutukunnan asukkaille riittävän laadukkaat ja laajat terveyspalvelut.

Tämä edessänne kohoava sairaala on seudulla asuvien tuki ja turva, on ollut sitä jo 65 vuotta. Sen lisäksi se on merkittävä työnantaja koko alueen, kaikkien neljän jäsenkunnan väestölle.

Meitä on 40000 ja vielä 15000 loma-asujaa siihen päälle. Lisäksi seutumme on yksi maamme merkittävimmistä matkailualueista. Me ja vieraamme tarvitsemme varmuuden, että saamme riittävän ja osaavan avun tästä läheltä, kun sitä apua tarvitsemme. Kelloon tai viikonpäivään katsomatta.

Kiitos teille kaikille, jotka olette tulleet osoittamaan tukenne työllemme.

Tämän turvaamiseksi #KYSSavonlinna!

Sosterin valtuuston puheenjohtaja Ahti Myllys