Rokotusajat on siirretty myöhempään ajankohtaan, sillä THL linjasi perjantaina 19.3.2021, että AstraZenecan koronavirusrokotteen käyttö keskeytetään tilapäisesti. Kahden muun käytössä olevan koronavirusrokotteen käyttö jatkuu normaalisti.

Kaikille joiden rokotusaika on jouduttu siirtämään, on annettu samalla uusi aika.

– Maanantain 22.3. ja tiistain 23.3. rokotusajat on siirretty myöhempään ajankohtaan jo lauantaina, mutta teknisten ongelmien vuoksi rokotusajan siirrosta kertova tekstiviesti ei ole valitettavasti saavuttanut kaikkia, osastonhoitaja Anna-Maija Huttunen Sosterista sanoo.

Sosteri tavoittaa tänään maanantaina uudelleen kaikki, joiden rokotusaika on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan.

– Heihin, joiden aika siirtyy, otetaan Sosterista yhteyttä tekstiviestillä tai soittamalla. Omaa aikaa ei pidä lähteä perumaan tai muuttamaan itse, Huttunen korostaa.

Maanantain 22.3. ajat on siirretty tiistaille 30.3. samalle kellonajalle kuin alkuperäinen aika. Tiistain 23.3. ajat on siirretty keskiviikolle 31.3. samalle kellonajalle kuin alkuperäinen aika.  Keskiviikolle 24.3. ajan varanneille soitetaan Sosterista tämän päivän aikana.

Tarvittaessa lisätiedot rokotettaville:

Koronarokotusten ajanvarausnumerosta 044 417 3698, ma-to 8-15.30 ja pe 8-14.