Sosteri on aloittanut 12-15 -vuotiaiden koronarokottamisen. Nuori tai hänen vanhempansa voi halutessaan varata ajan heti Savonlinnan pääterveysaseman rokotuspisteeseen. Myös kouluissa ja oppilaitoksissa rokotukset pyritään aloittamaan mahdollisimman nopeasti.

12-15 -vuotiaiden rokotusaika varataan soittamalla rokotusajanvarauspuhelimeen p. 044 417 3698. Puhelin vastaa ma-to klo 8-15.30 ja pe klo 8-14.

16 vuotta täyttäneet, joilla on omat verkkopankkitunnukset, voivat edelleen varata ajan myös sähköisesti. Sähköiseen ajanvaraukseen pääsee sivulta: www.sosteri.fi/koronarokotus.

Savonlinnan pääterveysasemalle on hyvin rokotusaikoja saatavissa myös kaikille heille, jotka eivät ole vielä ottaneet ensimmäistä rokotusta.

Oppilaitokset ja koulut tiedottavat omissa kanavissaan koronarokotusten käynnistymisestä.

Walk in rokotuspäivä tulee jälleen 13.8. klo 7.30 -14.00

Tule käymään rokotuksella jo ennen töihin tai kouluun menoa! Walk in -rokotuspäivä järjestetään Savonlinnan pääterveysaseman rokotuspisteellä osoitteessa Pihlajavedentie 8, Savonlinna. Rokotukseen voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki 12 vuotta täyttäneet.

Mikäli haluat aikaistaa tehosterokoteannostasi, se onnistuu myös Walk in -päivässä, kunhan ensimmäisestä rokotuksestasi on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa.