Toiminta Savonlinnan uudella pääterveyskeskuksella käynnistyy viikolta 14 alkaen. Toukokuun alkuun asti kestävän muuton aikana moni tuttu palvelu pääsee uusiin tiloihin.

Muutto on ison rakennusprojektin viimeinen ponnistus. Ensimmäisenä uusiin tiloihin muuttaa keskussairaalassa tällä hetkellä toimiva Geriatrinen akuuttiosasto.

Vaiheittain pääterveyskeskuksen tiloihin siirtyvät vanhalta pääterveysasemalta hammashoitola, Nuorisopsykiatrian poliklinikka, neuvolat, lääkäri- ja hoitajavastaanotot sekä viimeisenä fysio- ja toimintaterapia. Palliatiivinen yksikkö toimii vanhalla pääterveysasemalla, kunnes uudet tilat keskussairaalan tiloissa valmistuvat remontista.

Keskussairaalan puolelta pääterveyskeskukselle siirtyvät mm. Geriatrisen akuuttiosaston lisäksi Lasten ja nuorten yksikkö, laboratorio ja Fysiatrian poliklinikka.

Muutosta ei aiheudu keskeytyksiä yksiköiden toimintaan, mutta muuton ajalle on annettu vähemmän ajanvarauksia. Osan aikaa toimintoja voi olla vanhassa ja uudessa toimipaikassa. Yksiköt tiedottavat asiakkaitaan oikeasta vastaanottopaikasta. Yksiköiden puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Lisätietoa:

  • Muuttoaikataulut ja päivitetty alueen kartta löytyvät täältä: www.sosteri.fi/uusi-paaterveyskeskus
  • Muuton etenemisestä tiedotetaan kyseisellä sivulla sekä Sosterin somekanavissa.