Minna Palsa ja Anu Koivumäki uusissa tiloissa
KUVA: Kotihoidon vastaava sairaanhoitaja Minna Palsa ja ikäihmisten palvelujen johtaja Anu Koivumäki ovat tyytyväisiä uusiin tiloihin Humaniassa, paikkoja vielä järjestellään muuton jälkeen.

Yhteisten tilojen löytäminen on ollut osa kotihoidon kehittämistä ja toimintojen uudelleen järjestelyjä. Sosterin Savonlinnan kantakaupungin kotihoidolle on löydetty uudet tilat Humanialta, joka sijaitsee keskussairaalan vieressä. Humanian tiloihin on muuttanut kantakaupungin kotihoidon väki kaikkiaan kolmesta aiemmasta toimipisteestä.

Savonlinnan kantakaupungin kotihoidon toimipisteet keskusta 1 (kaupungintalo), keskusta 2 (F-talo) ja länsi (pääterveysasema) ovat muuttaneet Humanian tiloihin, osoitteeseen Keskussairaalantie 4, C-ovi (alakerta). Keskustelu Humanian tiloista aloitettiin alkuvuodesta 2020. Tiloissa tehtiin remonttia kotihoidon tarpeisiin ja kotihoidolle tilat valmistuivat elo–syyskuun vaihteessa.

– Meillä oli tavoitteena saada kotihoidolle yhtenäiset ja kotihoidon tarpeisiin sopivat tilat. Uudet tilat tulevat noin 80 kotihoidon ammattilaisen käyttöön. Samoissa tiloissa työskentely antaa paremmat mahdollisuudet toiminnan kehittämiselle ja henkilöstön joustavalle käytölle, ikäihmisten palvelujen johtaja Anu Koivumäki.

-Työntekijät ovat ottaneet uudet tilat ilolla vastaan. Mukavaksi on koettu myös se, että oppii tuntemaan työkavereita laajemmin, kun aiemmin oltiin pienissä tiimeissä, vastaava sairaanhoitaja Minna Palsa.

Savonlinnan kantakaupungissa uudet kotihoidon alueet

Muutoksen myötä Savonlinnan kantakaupungin kotihoidon alueet ovat 1 Kotihoito länsi, 2 Kotihoito keskusta, jotka toimivat Humanian tiloissa, sekä 3 Kotihoito itä, joka toimii palvelutalo Karpalokodin tiloissa.

Kotihoidon alueet

Vastuuhenkilöiden alueelliset yhteystiedot:

palvelupäällikkö Hannele Pulkkinen, 044 417 2110, länsi ja keskusta
vastaava sairaanhoitaja Minna Palsa, 044 417 3952, länsi
vastaava sairaanhoitaja Marika Makkonen 044 417 2540, keskusta

palvelupäällikkö Teija Ronkanen, 044 417 2634, itä
vastaava sairaanhoitaja Marika Kemppainen, 044 417 2247, itä


Lisätiedot
: Anu Koivumäki, ikäihmisten palvelujen johtaja, anu.koivumaki(@)sosteri.fi, 044 417 3982