Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU aloittaa ensi maanantaina (11.11.2019) noin kaksi viikkoa kestävän lakon. Lakko tulee vaikuttamaan Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän toimintaan.

Uusista ajanvarauksista ilmoitamme tekstiviestillä, Hyviksen sähköisen asioinnin kautta tai puhelimitse. Hyviksen sähköinen asiointi toimii, jos asiakas on tehnyt sähköisen asioinnin sopimuksen. Sopimuksen voit tehdä hetkessä Sosterin kotisivuilla www.sosteri.fi/asioi-verkossa. Kaikki ajanvarauksesi voit myös tarkistaa Hyviksen sähköisen asioinnin kautta.

Hoitoyhteenvedot ja käyntitekstit ovat Omakanta-palvelussa luettavissa noin viikon kuluttua käynnistä. Palvelun verkko-osoite on www.omakanta.fi

Todistukset ja lausunnot on noudettava Sosterin toimipisteistä. Sosteri toimittaa Kelalle menevät todistukset suoraan Kelalle sähköisesti.

Pidennämme laskujen maksuaikaa kahdella viikolla. Siirrämme lakon aikana tehtävien paperilaskujen eräpäiviä kahdella viikolla, jotta asiakkaamme ehtivät saada laskut ajoissa ja reagoida niihin, e-laskut toimivat normaalisti.

Seuraamme tilannetta ja tarkennamme tarvittaessa ohjeistusta ensi viikolla.