Korona-asiat

Voimassa olevaan kiihtymisvaiheen kasvomaskisuositukseen liittyen Sosteri suosittaa, että henkilökohtaiset avustajat käyttävät kirurgista suu-nenäsuojainta avustettavan seurassa.

Täydennyksiä suojatarvikkeisiin saa Avustajakeskukselta. Sovi hakuaika ennakkoon soittamalla Avustajakeskukseen ohjaus ja neuvonta puhelimeen 044 417 3775 päivystysaikana arkisin ma, ke & pe klo 9.00-11.00 sekä ti & to klo 12.00-14.00. Jakelussa huomioidaan koronaviruspandemian vuoksi Sosterin alueella kulloinkin voimassa olevat rajoitukset ja suositukset.

AJANKOHTAISTA

Avustajakeskus tiedote 22.12.2022
Avustajakeskus tiedote 20.7.2022
Avustajakeskus tiedote 16.6.2022
Avustajakeskus tiedote 7.3.2022
Avustajakeskus tiedote 9.11.2020
Avustajakeskus tiedote 12.6.2020


TYÖNANTAJAMALLINEN Henkilökohtainen apu

Työnantajamalli on yksi henkilökohtaisen avun järjestämistavoista. Työnantajamallisessa henkilökohtaisessa avussa vammainen henkilö toimii henkilökohtaisen avustajansa työnantajana. Työnantaja voi valtuuttaa valtakirjalla Sosterin huolehtimaan työnantajalle kuuluvista lakisääteisistä velvoitteista. Työnantajana toimimiseen saa ohjausta ja neuvontaa Sosterin Avustajakeskuksen palveluohjaajilta. Avustajakeskus auttaa myös avustajien sijaisjärjestelyissä, rekrytoinneissa sekä työnantajavelvoitteiden hoitamisessa.


Henkilökohtaisten avustajien palkanmaksu

Sosterissa henkilökohtaisten avustajien palkanmaksu hoidetaan Oima-sijaismaksapalvelun kautta. Palkka-asioita hoitavien henkilöiden palveluaika on arkisin klo 9.00-12.00.

LAKISÄÄTEINEN TYÖTERVEYSHUOLTO

Lakisääteisestä työterveyshuollosta vastaa Terveystalo Savonlinna. Lakisääteinen työterveyshuolto sisältää työpaikkaselvitykset, työterveystarkastukset sekä ja työkyvyn arviointia ja selvityksiä.

Työterveyshuollon yhteystiedot

Lakisääteinen työterveyshuolto Terveystalo Savonlinna

LOMAKKEET

Haastattelulomake, avustajakeskuskus sosteri
Ilmoitus työsuhteen päättämisestä, avustajakeskuskus sosteri
Lomautusilmoitus, avustajakeskuskus sosteri
Oma ilmoitus sairauspoissaolosta, avustajakeskuskus sosteri
Työsopimus, avustajakeskuskus sosteri
Työtodistus arvioinnilla, avustajakeskuskus sosteri
Työtodistus ilman arviointia, avustajakeskuskus sosteri
Työvuorotaulukko, avustajakeskuskus sosteri
Varoituslomake, avustajakeskuskus sosteri


OLETKO KIINNOSTUNUT HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN TYÖSTÄ?

Haemme luotettavia, reippaita ja oma-aloitteisia henkilökohtaisia avustajia eripituisiin sijaisuuksiin osa- ja kokoaikatyöhön. Sijaisuuksia on tarjolla Savonlinnassa, Savonrannalla, Kerimäellä ja Punkaharjulla ympäri vuoden. Täytä hakemus osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/168087/ niin olemme yhteydessä sinuun.