Kerimäen kotihoidon liikuntapainotteista päivätoimintaa järjestetään Kerimäen vanhainkodilla erillisen ohjelman mukaisesti keskiviikkoisin. Kotihoito huolehtii kuljetuksen järjestämisestä päivätoimintaan taksin avulla.

Päivätoiminnan ohjelmaan sisältyy päivittäin aamupala, lounas ja päiväkahvi, jotka ruokaillaan Puruveden Palvelutalon ruokasalissa. Lisäksi kuntosaliliikuntaa ja monipuolista viriketoimintaa. Tärkeänä osana päivätoimintaa on kotihoidon sairaanhoitajan tekemä haastattelu, jossa yhdessä asiakkaan kanssa arvioidaan terveydentilaa ja kotona selviytymistä.

Päivätoimintaan osallistuvan tulee ottaa mukaan lääkeannostelija tai lääkepurkit, tossut tai sisäkengät, silmälasit, kuulolaite ja/tai liikkumisen apuvälineet. Ulkoilua varten tarvitaan sään mukainen vaatetus sekä kuntosalitoimintaa varten löysät vaatteet esim. T-paita ja verkkarit/collegehousut. Mukaan tarvitaan myös mahdolliset hygieniatarvikkeet (vaipat).

Päivätoimintamaksu on 17,00 euroa/päivä, joka laskutetaan kalenterikuukausittain. Kuljetuksesta peritään omavastuuosuus matkan pituudesta riippuen, linja-autotaksan mukaan, joka peritään muun laskutuksen yhteydessä.