Mari Teittinen on aloittanut työt 12.4.2021 perusterveydenhuollon ylihoitajana. Esitimme hänelle muutaman kysymyksen, jotta tulemme tutuiksi jo heti alkuun 🙂

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Mari Teittinen, asun Varkaudessa perheen kera ja ainakin toistaiseksi kuljen sieltä käsin töissä.

Millä mielin aloitat Sosterissa?

Tunnen oloni hyvin tervetulleeksi, ihmiset vaikuttavat mukavilta.

Olen varsin innostunut ja odotan mielenkiintoisia kohtaamisia ja työtehtäviä Sosterin asiantuntijoiden joukossa.

Mitä tiesit Sosterista jo etukäteen eli miksi kiinnostuit Sosterista ja tästä työstä?

Sosteri on tuttu organisaatio yhteistyökumppanina muun muassa edellisen sote-uudistuskauden ajalta, joten joitakin sosterilaisia tunnen jo entuudestaan. Sosterin organisaatiokulttuuri sote-kentän kehittäjänä veti puoleensa, ja siksi innostuin hakemaan virkaakin.

Mitä työhösi kuuluu?

Perusterveydenhuollon ylihoitajana työtehtävät kohdistuvat perusterveydenhuoltoon ja palvelujen kehittämiseen ja ne tarkentuvat vielä matkan varrella. Aloitan nyt pikkuhiljaa perehtymään yksiköihin kokoontumis- ja muut koronarajoitukset huomioiden.

Millaisissa tehtävissä olet työskennellyt aiemmin?

Edeltävää työkokemusta löytyy erityishuollosta Vaalijalan kuntayhtymästä, erikoissairaanhoidosta, kotiin vietävistä sairaalapalveluista sekä viimeisimmäksi perusterveydenhuollosta ja perusterveydenhuollon -sosiaalityön rajapinnasta. Peruskoulutukseltani olen siis sairaanhoitaja. Viimeisimmin koulutusta olen hankkinut erilaisten Lean-opintojen kautta ja pakista löytyy sekä Lean johtaja että Lean Six Sigman-sertifikaatit.

Yhteydessä saa olla kaikessa, missä ajattelee minun olevan avuksi  🙂

Kiitos Mari haastattelusta ja lämpimästi tervetuloa Sosteriin!

Marin tavoittaa sähköpostista: mari.teittinen@sosteri.fi