Sosterin lasten ja nuortenpalveluiden asiakasraati on toiminut kaksi vuotta. Raatiin kuuluu tällä hetkellä 7 eri-ikäisten lasten vanhempaa ja 3 nuorta.

Ensimmäinen kokoontuminen oli 16.3.2017, ja siitä lähtien on kokoonnuttu sovitusti keväällä ja syksyllä. Tarpeen tarpeen mukaan on sovittu myös ylimääräisiä tapaamisia.

Kokouksissamme on vieraillut lasten ja nuorten palveluista eri ammattilaisia kertomassa toiminnastaan. Keskustelut kokouksissa ovat olleet ilahduttavan vilkkaita ja kantaaottavia.

– Raadin jäsenet ovat antaneet meille todella arvokasta tietoa ja palautetta, mitä olemme voineet hyödyntää niin uusia toimintoja suunnitellessa kuin myös jo olemassa olevien palveluidemme kehittämisessä, neuvolan osastonhoitaja Anna-Maija Huttunen sanoo.

Asiakasraadin jäsenluettelo, säännöt ja kokousmuistiot ovat kaikille nähtävissä Sosterin kotisivuilla: https://www.sosteri.fi/palvelut/palvelut-kohderyhmittain/lapset-nuoret-ja-perheet/asiakasraati/

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan raadin jäseniin, jos mielessäsi on jokin asia tai kehitysidea minkä haluaisit raadin mietittäväksi. Jos tunnet kiinnostusta toimintaamme mukaan tulemisesta, niin ota yhteyttä allekirjoittaneisiin!

Lisätietoja
Anna-Maija Huttunen, osastonhoitaja, anna-maija.huttunen@sosteri.fi, 044 417 2737
Armi Auvinen, terveydenhoitaja, armi.auvinen@sosteri.fi, 044 417 2951