Savonlinnassa ja Enonkoskella ajan koronarokotukseen voivat varata nyt kaikki 40 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat. 40 vuotta täyttäneiden lisäksi edelleen rokotetaan myös kaikkia yli 16-vuotiaita riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä.

Uudet rokotusajat on keskitetty Savonlinnan keskustan, Punkaharjun ja Kerimäen osalta Savonlinnan pääterveysaseman rokotuspisteeseen.  Lisäksi rokotteita annetaan Enonkosken ja Savonrannan terveysasemilla. Jo aiemmin annetut rokotusajat hoidetaan edelleen kaikissa niissä pisteissä, mihin aika on annettu.

Jos olet sairastanut koronavirusinfektion, saat rokotteen noin kuuden kuukauden kuluttua sairastamisesta.

Rokotus on kaikille vapaaehtoinen ja maksuton. Sosteri vastaa Enonkosken ja Savonlinnan – myös Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan – alueiden väestön rokottamisesta. Rantasalmella ja Sulkavalla rokottamisesta vastaa Terveystalo.

Varaa aika sähköisesti ilman jonottamista

Koronarokotusten sähköiseen ajanvaraukseen pääsee sivulta, johon on keskitetty myös muu tieto koronarokotuksista: www.sosteri.fi/koronarokotus

Ajanvaraus puhelimitse

Puhelimitse rokotusaika varataan numerosta p. 044 417 3698, ajanvaraus on avoinna ma-to 8-15.30, pe 8-14.

Rokotusten etenemistä valtakunnallisesti ja alueellisesti voi seurata Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta: https://www.thl.fi/episeuranta/rokotukset/koronarokotusten_edistyminen.html