Savonlinnassa ja Enonkoskella ajan koronarokotukseen voivat varata nyt kaikki 18 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat. Lisäksi edelleen rokotetaan kaikkia yli 16-vuotiaita riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä. Rokotusaikoja avataan varattaviksi sitä mukaa, kun rokotteita saadaan.

Uudet rokotusajat on keskitetty Savonlinnan keskustan, Punkaharjun ja Kerimäen osalta Savonlinnan pääterveysaseman rokotuspisteeseen. Pääterveysaseman lisäksi rokotteita annetaan Enonkosken ja Savonrannan terveysasemilla. Aiemmin annetut rokotusajat hoidetaan edelleen kaikissa niissä pisteissä, mihin aika on annettu.

Sosteri vastaa Enonkosken ja Savonlinnan – myös Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan – alueiden väestön rokottamisesta. Rantasalmella ja Sulkavalla rokottamisesta vastaa Terveystalo.

Sähköisessä ajanvarauksessa on valtakunnallinen käyttökatko pe 11.6. klo 21 ­- ma 14.6. klo 8 saakka

Koronarokotusten sähköiseen ajanvaraukseen pääsee sivulta, johon on keskitetty myös muu tieto koronarokotuksista: www.sosteri.fi/koronarokotus

Valitettavasti sähköinen ajanvarauspalvelu ja Omahyvis ovat poissa käytöstä tulevana viikonloppuna valtakunnallisen käyttökatkon vuoksi. Katkon aikana kirjautuminen järjestelmään ei onnistu ja tekstiviestimuistutukset varatuista ajoista ovat poissa käytössä ainakin 14.6. varatuista ajoista, mahdollisesti myös 15.6. varatuista ajoista. Huolehdithan, että muistat saapua varaamallesi ajalle.

Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutuvaa haittaa!

Ajanvaraus puhelimitse

Puhelimitse rokotusaika varataan numerosta p. 044 417 3698, ajanvaraus on avoinna ma-to 8-15.30, pe 8-14.