Savonlinnassa ja Enonkoskella koronarokotukseen pääsevät nyt kaikki 65 vuotta täyttäneet. Aiemmin tällä viikolla koronarokotusajanvaraus avattiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville 65 vuotiaille. Nyt ajanvaraus on auki kaikille tämän ikäisille.

Tämän jälkeen rokotukset laajenevat kaikkiin riskiryhmiin kuuluviin henkilöihin iästä riippumatta, kunhan rokotetoimitukset varmistuvat. Tästä tiedotetaan erikseen.

Suosi sähköistä ajanvarausta – varaa aika ilman jonottamista

Sähköisesti ajan voi varata omilla verkkopankkitunnuksilla. Palvelu ohjaa varaamaan ajan myös 12 viikon kuluttua annettavalle tehosterokotteelle. Aikoja varatessa kannattaa varmistaa, että molemmat rokotusajat ovat samalle terveysasemalle.

Koronarokotusten sähköiseen ajanvaraukseen pääsee sivulta, johon on keskitetty myös muu tieto koronarokotuksista: www.sosteri.fi/koronarokotus

Ajanvaraus puhelimitse

Puhelimitse rokotusaika varataan numerosta p. 044 417 3698, ajanvaraus on avoinna ma-to 8-15.30, pe 8-14.

Sosteri vastaa Enonkosken ja Savonlinnan – myös Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan – alueiden rokotuksista. Rantasalmella ja Sulkavalla rokotuksista vastaa Terveystalo. Rokotus on kaikille vapaaehtoinen ja maksuton.