Ilmainen verkkokurssi Perhepolku® tarjoaa tukea vanhempien jaksamiseen!– tervetuloa mukaan!

Sosteri tarjoaa alueensa vanhempien käyttöön ilmaisen verkkokurssin 1.10.2021-31.3.2022 väliseksi ajaksi. Pilottijakson (6 kk) jälkeen päätetään kurssin tarjoamisen jatkosta.

Pilotointi toteutetaan osana Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaa Itä-Savon tulevaisuuden sote-keskus-hanketta. Kurssi löytyy osoitteesta:

www.perhepolku.fi/verkkokurssi

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Tule mukaan Perhepolku®-verkkokurssille.

  • pienten lasten vanhemmille,
  • koululaisten vanhemmille ja
  • teini-ikäisten vanhemmille

Sosteri tarjoaa pikkulapsiperheille (0-6v), koululaisten (7-11v.) ja teini-ikäisten (12-16v.) perheille ilmaiseksi mahdollisuuden osallistua Perhepolku®-verkkokurssille. Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta perheessä ja parisuhteessa. Myötätunto itseä kohtaan vähentää tutkitusti ahdistusta, masennusta ja uupumusta. Se vahvistaa parisuhteen myönteistä vuorovaikutusta sekä tukee lapsen tasapainoista kehitystä. Itsenäisesti tehtävällä Perhepolku®-verkkokurssilla voi esimerkiksi testata oman itsemyötätuntonsa ja kirjoittaa itselleen myötätuntoisen kirjeen. Kurssi sisältää lisäksi tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita perheiden arjesta. Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa tukea itsemyötätuntoonsa. Vanhemmat suosittelevat verkkokurssia toisille perheille.

”Kurssilla tajusin, miten paljon vaadin itseltäni ja läheisiltäni. Nyt tahdon vahvistaa myötätuntoa itsessäni ja perheessäni.”

 

Tervetuloa mukaan kurssille!

www.perhepolku.fi/verkkokurssi

Verkkokurssin on suunnitellut kehittäjä, kouluttaja ja väitöskirjatutkija Tellervo Uljas