Hei!

Olen Lotta, sairaanhoitaja pääterveysaseman vastaanotosta. Opiskelen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Savonlinnan kampuksella. Teen opinnäytetyötäni aiheesta ”Asiakkaista kehittäjäkumppaneiksi, e-asiakasraatitoiminnan kehittäminen sosiaali- ja terveydenhuoltoon”. Tähän tarvitsisin nyt apuasi!

Sosterissa tavoitteena on tulevaisuudessa ottaa käyttöön sähköinen e-asiakasraati, minkä avulla toivomme pääsevämme vielä aktiivisempaan vuorovaikutukseen ja kommunikointiin asiakkaiden kanssa palveluidemme kehittämisessä. Olisitko kiinnostunut auttamaan meitä tässä?

Haluan kuulla ideasi ja suunnitella sähköistä e-asiakasraatia kanssasi. Kutsun sinut yhteiseen työpajaan 24.9.2019 klo 9:30 – 11:00 Sosterin C-saliin, osoitteeseen Keskussairaalantie 6, Savonlinna. Mukaan tarvitset vain iloista ja inspiroivaa mieltä!

Työpaja ei sitouta mihinkään, mutta olisi mahtavaa, jos innostut vapaaehtoiseksi testaajaksi ja arvioijaksi e-asiakasraadin testausvaiheessa. Tähän tarvitset facebook-tunnukset.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset perjantaihin 20.9.2019 mennessä osoitteeseen lotta.nokelainen@sosteri.fi

Kahvitarjoilu!

Kehitetään yhdessä!