TIEDUSTELUT

Hoidossa olevaa potilasta koskeviin tiedusteluihin vastaa osaston henkilökunta. Tietoja potilaan tilasta annetaan ainoastaan omaiselle tai henkilölle, jolle potilas on antanut luvan.

Mikäli omaiset eivät tiedä potilaalle suoraa numeroa tai osaston numeroa, tehdään tiedustelut sairaalan neuvonnan 044 417 3245 kautta. Neuvonta on auki joka päivä klo 7-15.

Päivystyksen potilaat

Päivystyksessä olevaa omaista koskevat tiedustelut tehdään päivystyksen toimiston puhelinnumeroon 015 527 7100, avoinna 24/7. Omaisia pyydetään keskittämään tiedustelunsa, että vain yksi omainen soittaisi ja jakaisi sitten tietoa muille omaisille.

Kun omaisesi on päivystyksessä potilaana, sinut ohjataan odottamaan odotusaulaan, sillä potilasseurantapaikat sijaitsevat huoneissa, joissa on useita potilaita. Potilaille tehdään huoneissa toimenpiteitä ja yksityisyyden takaamiseksi omaisia ei oteta seurantahuoneisiin. Poikkeuksena lapsipotilaiden saattajat ja erityispotilaiden avustajat.

Kappelit

Sairaalassa, terveysasemilla ja joillakin palvelutaloilla on kappeli, jossa omaiset voivat käydä katsomassa kuollutta omaistaan. Sairaalan kappelissa on myös mahdollista järjestää pieni hiljentymistilaisuus. Yleensä kappelista puhuttaessa tarkoitetaan sairaalan kappelia, jonka sijainti löytyy sairaala-alueen kartasta.

VIERAILUAJAT, KUKAT JA MUUT TULIAISET

Sairaalan ja terveysasemien osastojen sekä palvelutalojen ja vanhainkotien käytännöt selviävät kunkin osaston tai yksikön tiedoista.

Pysäköinti

Pysäköinti on maksutonta, mutta osalla alueista pysäköintikiekolla rajoitettu neljään tuntiin.

Katso käytössä olevat sairaalan pysäköintialueet alla olevasta kartasta: