Siirry sisältöön

Sosiaalisessa mediassa annettuja palautteita emme käsittele.

Anna palautetta itäisen alueen sosiaali- ja terveyspalvelujen osalta (Savonlinna, Rantasalmi ja Enonkoski).

Sulkavan kunnan Terveystalon palvelujen osalta voit jättää palautteen Terveystalon palautelomakkeen kautta.

Anna palautetta läntisen alueen sosiaali- ja terveyspalvelujen osalta (Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala)

Toistaiseksi Pieksämäen seudun palveluille ei ole sähköistä palautekanavaa. Pahoittelemme asiaa ja työskentelemme sen korjaamiseksi.

Anna palautetta Etelä-Savon pelastuslaitokselle pelastustoimi.fi-sivustolla olevan palautelomakkeen kautta. Kun valitset palautetta koskevaksi kunnaksi Etelä-Savossa sijaitsevan kunnan, palaute ohjautuu Etelä-Savon pelastuslaitokselle.

Ethän anna henkilötunnustasi

Antaessasi palautetta, palveluja tai hoitoa koskevia yksityiskohtaisia tietoja ja henkilötunnuksia ei saa tietoturvasyistä lähettää palautelomakkeella tai sähköpostitse. Palautteen voi antaa nimettömänä. Halutessasi voit pyytää palautteeseesi vastausta.

Asiakas- ja potilastietoja, ajanvarauksia ja käyntiajan peruutuksia ei käsitellä sähköpostitse tai palautelomakkeen kautta. Palveluihin ja hoitoon liittyvät tiedustelut ja yksityiskohtaiset palautteet tulee osoittaa suoraan asianomaiselle yksikölle joko kirjallisesti tai puhelimitse.

Sivua muokattu 30.6.2023