Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosterin päivystys sijaitsee osoitteessa Keskussairaalantie 6, Savonlinnan keskussairaala. Päivystys on sairaalan poliklinikkatoimintaa ja päivystyskäynnistä lähetetään poliklinikkamaksun suuruinen lasku. Alle 18-vuotiailta päivystyspotilailta maksua ei peritä.

Päivystyspoliklinikalla hoidetaan ympärivuorokautisesti potilaita, joita uhkaa hengenvaara tai he tarvitsevat välitöntä hoitoa. Potilaat hoidetaan hoidon tarpeen ja kiireellisyyden mukaisessa järjestyksessä.

Samassa tilassa sijaitsee myös terveyskeskusvastaanotto, jossa hoidetaan kiireellisiä potilaita ajanvarauksella ma-to klo 16-21.

Katso myös Potilaana päivystyksessä-sivulta tarkempaa tietoa päivystyksen käytännöistä.

Milloin päivystykseen?

Hätätilanne – soita 112

Kun potilas on hengenvaarassa, toimi nopeasti ja soita välittömästi hätänumeroon 112, josta saat apua ja toimintaohjeita.

Kiireellinen tilanne – Ota yhteyttä päivystykseen,

soita 015 527 7777

Katso lista oireista, joiden ilmetessä tulee hakeutua päivystykseen

Katso takaisinsoittopyynnön ohje

Päivystykseen saa jälleen viitteellisiä aikoja

 

Päivystyskäyntiä vaativa tilanne – Soita aina ensin 015 527 7777

Päivystyksen puhelinneuvonta on auki joka päivä vuorokauden ympäri. Soita päivystyksen puhelinneuvontaan aina ennen päivystykseen hakeutumista. Puhelimeen vastaa sairaanhoitaja, joka arvioi, onko vamma tai vaiva sellainen, että se on hoidettava kiireellisesti päivystyksessä, sekä antaa tarvittaessa hoito- ja toimintaohjeet.

Lievemmissä, KIIREETTÖMISSÄ vaivoissa

Ota aina ensisijaisesti yhteyttä omaan terveyskeskukseesi

Etsitkö näitä?

Ajanvaraus terveysasemille

Maksut

Omaista koskevat tiedustelut

Potilaana päivystyksessä

Päivystyksen maksut

Päivystyspoliklinikka